Lokal service – Nära, effektiv, pålitlig

Din målarservice Stockholm – Du känner oss. Vi kan din stadsdel.

Home » Lokal service

Välkommen att kontakta oss på

eller mejla till

Kontakta oss för målarhjälp

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Målning som fångar Stockholm

Högkvalitativ service när du vill hitta målare i Stockholm

På Målerimästarna har vi dina specialister inom olika former av måleri i Stockholm.

Vi förstår vad våra kunder behöver, och vi blandar gammal tradition med ny teknik för att leverera toppkvalitet.

Vårt engagemang i våra projekt i Stockholm gör att våra kunder upptäcker tryggheten med våra projektledare.

Ta chansen och fråga! Vår personal är snabba på att svara och hjälpa till med alla typer av målningsbehov.

Dessutom använder vi miljövänliga metoder och material, vilket är bra för vår stad och för miljön.

Enastående och kundnära hantverk

Utmärkt hantverk med personlig känsla

Vårt fokus ligger på att förstå och uppfylla era specifika behov, samtidigt som vi bidrar till och stärker vår gemenskap.

Genom att välja oss, väljer ni en service som inte bara levererar exceptionell kvalitet utan också främjar en hållbar framtid för vår stad.

Vi är här för att hjälpa er med er vision, med en omtanke och expertis som endast kan komma från hjärtat av vår gemenskap.

Välj en partner som känner er värld – välj kvalitet, engagemang och lokalt förankrad expertis.

Varmt välkommen att kontakta oss på Målerimästarna när du behöver hjälp av en lokal målarfirma.

Här hittar du våra lokala verksamheter

Måleri Vasastan

För oss på Vasastans måleri är helheten, kvalitén och hantverket det viktigaste. Våra målare samarbetar med inredare och byggföretag i Vasastan, Kungsholmen och hela Stockholm.

Måleri Norrmalm

Välkommen till Norrmalms Måleri, en erfaren målerifirma som målar och tapetserar bostäder, kontor och övriga lokaler i hela Storstockholm.

Måleri Sköndal

Sköndals Måleri & Golv är ett miljöfokuserat måleriföretag med helhetslösningar för alla dina renoveringsbehov. Vi har över 15 års erfarenhet av branschen och kan erbjuda smidiga målariarbeten och renoveringar med garanti.

Måleri Gustavsberg

Välkommen till en målare som försöker hålla gamla traditioner vid liv och föra dessa in i vår moderna tid. Vi är en målerifirma där samtliga anställda har en lång, gedigen erfarenhet och adekvat utbildning inom måleri och vi åtar oss uppdrag över hela Stockholm.

Måleri Älvsjö

Letar du efter en kunnig och erfaren målare i Älvsjö? Då behöver du inte leta längre! Vi är en målerifirma som utför såväl utvändigt som invändigt måleri – vi gör ett bra jobb oavsett om du ska måla om köket eller husfasaden! Vi erbjuder allt från fasadmålning, fönstermålning till måleri av väggar och tak inomhus, tapetsering.

Måleri Nacka

En målare i Nacka som omsätter dina drömmar och önskemål med perfekt resultat. Vi erbjuder ett heltäckande utbud av måleritjänster till bra pris och alltid med garanti. Med lång erfarenhet som målare både invändigt och utvändigt kan vi tillhandahålla professionella tjänster åt både privatpersoner och företag.

Frågor och svar om vår lokala måleriservice i Stockholm

Vi gör din tillvaro lite enklare helt enkelt.
Läs vad våra nöjda kunder säger.

Annie, Bagarmossen

★★★★★

Har bara positiva erfarenheter av Målerimästarna. Professionella och lyhörda. Målade om vår hall och är supernöjd med resultatet.

Mats, Stockholm

★★★★★

Anlitade Målerimästarna för en fasadmålning av sommarstugan. Riktigt bra bemötande och ett professionellt jobb rakt igenom. Kan verkligen rekommendera företaget till andra. 5/5.

Michael, Årsta

★★★★★

Valde Målerimästarna i samband med vår renovering i köket. För ett jättebra pris så målade de alla våra köksluckor i exakt den kulör vi drömt om. Ser fabriksnytt ut. Rekommenderas!

Åke Ohlsson, Skarpnäck

★★★★★

Målerimästarna kan jag varmt rekommendera till andra. Professionellt jobb rakt igenom – inga problem med vare sig faktura eller med arbetstiden. Jättebra!

Matilda, Farsta

★★★★★

Anlitade Målerimästarna senast för en takmålning av villan. Pålitliga, professionella och ärliga. De arbetar hårt och håller avtal. Ska ni anlita en målare rekommenderas denna firma!

Monica och Uffe

★★★★★

Ringde Målerimästarna då den andra målaren aldrig dök upp. Kunde rycka ut med kort varsel och utförde ett riktigt bra jobb med att måla om i vårt vardagsrum. Vi är jättenöjda.

Göran Everdahl, Stockholm

★★★★☆

Godkänt jobb. Fick ringa tillbaka målaren då jag upptäckte att det var en fläck i ena hörnet. Lite tråkigt, men det ordnade sig utan problem.

Anna, Södermalm

★★★★☆

Över all förväntan! Vi hade svårt att enas om vilken färg som skulle passa i sovrummet, men målaren som kom kunde hjälpa oss med värdefull input. Jobbet var riktigt bra – snabbt och effektivt. Nu sover vi gott!

Danne och Monica, Skärholmen

★★★★★

Professionella hantverkare. De ordnade allt med vår fasadmålning och vi passade även på att anlita dem för takmålning när ändå ställningen var på plats. Inga problem alls!

Uffe Andersson

★★★★★

Mycket imponerad av denna målarfirma! Effektiva, professionella och serviceinriktade. De tapetserade hela vårt vardagsrum på nolltid. Riktigt bra!

Petter och Eva, Värmdö

★★★★★

Kontaktade några olika företag innan vi bestämde oss för Målerimästarna för vår fasadmålning. Hur nöjda som helst. Priset, arbetet, resultatet – allt var toppen. De skötte jobbet exemplariskt.

Louise

★★★★★

Har bara positiva erfarenheter av denna firma. Anlitade dem innan vår inflytt och de gjorde ett perfekt jobb. Bra pris och väldigt bra service!

Jonas Bergström, Ingarö

★★★★★

Tog hjälp från start till mål med vår köksrenovering av Målerimästarna. Effektivt jobb till ett bra pris. Fin service och toppenbra rådgivning inför jobbet. Tummen upp!

Mohammed 37 år, Solna

★★★★☆

Lite dålig start på projektet då företaget var sena. Efter det så rullade det på riktigt bra. Kan rekommendera vidare..

Benke i Sjöstan

★★★★★

Riktigt nöjd med Målerimästarna. Fick hela sommarstugan målad till ett bra pris. Inga problem alls: lämnade nycklarna och sedan körde grabbarna på i ett bra tempo. Inga konstigheter med pris och faktura.

Kalle Pettersson, Nacka

★★★★★

Fick ett bra pris för att måla om golvet i vardagsrummet. Nöjd med både jobb och bemötande. Enkla att ha att göra med och duktiga på att jobba. Proffsigt!

Ulla Andersson

★★★★☆

Var lite struligt från början. De kom sent på morgonen och jag fick hålla på att fixa med nycklar i onödan. En ursäkt senare så var allt bra och jag blev nöjd med resultatet. Ett bra pris också.

Anna och Christoffer

★★★★★

En enkel firma att ha att göra med. Lätt att kontakta och snabb återkoppling. Rådgivning och professionella tips inför projektet gjorde verkligen skillnad. Vi ger tummen upp till Målerimästarna.

Henke

★★★★★

Ett bra företag! Väldigt lösningsorienterade och serviceinriktade. Höll tidsschemat utan problem och gjorde jobbet till det överenskomna priset. Super!

Janne Carlsson

★★★★★

Vill ni ha en pålitlig och trygg målarfirma i Stockholm så rekommenderar jag Målerimästarna. Bra priser, duktiga målare och ett riktigt bra bemötande.

Har du ett problem!
Vi löser det..

Tack för att du hör av dig!
Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig!

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Offert ikon Kontakta oss