Offertförfrågan Målerimästarna i Stockholm – Professionellt och effektivt

Få din offert från Målerimästarna idag

Home » Offertförfrågan

Upptäck skillnaden med Målerimästarna – Kvalitet och service i fokus

Vill du ha en offert för måleri?
Målerimästarna i Stockholm ger dig svaren

Letar du som privatperson, företagare eller för din BRF efter pålitliga och erfarna målare i Stockholm? Kontakta oss för en offert som är anpassad efter dina behov.

Kontakta gärna oss även om ni vill bli partner med oss!

Läs även här om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Din målning, vår Passion – Målerimästarna förverkligar dina visioner.

Kontakta oss

 • Målerimästarna Stockholm AB 116 29 Stockholm
 • Telefon: 073-531 64 00
 • E-post: order@malerimastarnas.se
 • alexandra@malerimastarnas.se (ekonomifrågor)
 • henrik@malerimastarnas.se (koordinator)

Vasastans Måleri:

 • offert@vasastansmaleri.se
 • Monica@vasastansmaleri.se (kontorschef)
 • 08-121 464 00 (Växel)

Norrmalms Måleri:

 • offert@norrmalmsmaleri.se
 • Johan@norrmalmsmaleri.se (projektledare)
 • 08-933 108 (Växel)

Frågor och svar om offerter från målerimästarna

Vi gör din tillvaro lite enklare helt enkelt.
Läs vad våra nöjda kunder säger.

Annie, Bagarmossen

★★★★★

Har bara positiva erfarenheter av Målerimästarna. Professionella och lyhörda. Målade om vår hall och är supernöjd med resultatet.

Mats, Stockholm

★★★★★

Anlitade Målerimästarna för en fasadmålning av sommarstugan. Riktigt bra bemötande och ett professionellt jobb rakt igenom. Kan verkligen rekommendera företaget till andra. 5/5.

Michael, Årsta

★★★★★

Valde Målerimästarna i samband med vår renovering i köket. För ett jättebra pris så målade de alla våra köksluckor i exakt den kulör vi drömt om. Ser fabriksnytt ut. Rekommenderas!

Åke Ohlsson, Skarpnäck

★★★★★

Målerimästarna kan jag varmt rekommendera till andra. Professionellt jobb rakt igenom – inga problem med vare sig faktura eller med arbetstiden. Jättebra!

Matilda, Farsta

★★★★★

Anlitade Målerimästarna senast för en takmålning av villan. Pålitliga, professionella och ärliga. De arbetar hårt och håller avtal. Ska ni anlita en målare rekommenderas denna firma!

Monica och Uffe

★★★★★

Ringde Målerimästarna då den andra målaren aldrig dök upp. Kunde rycka ut med kort varsel och utförde ett riktigt bra jobb med att måla om i vårt vardagsrum. Vi är jättenöjda.

Göran Everdahl, Stockholm

★★★★☆

Godkänt jobb. Fick ringa tillbaka målaren då jag upptäckte att det var en fläck i ena hörnet. Lite tråkigt, men det ordnade sig utan problem.

Anna, Södermalm

★★★★☆

Över all förväntan! Vi hade svårt att enas om vilken färg som skulle passa i sovrummet, men målaren som kom kunde hjälpa oss med värdefull input. Jobbet var riktigt bra – snabbt och effektivt. Nu sover vi gott!

Danne och Monica, Skärholmen

★★★★★

Professionella hantverkare. De ordnade allt med vår fasadmålning och vi passade även på att anlita dem för takmålning när ändå ställningen var på plats. Inga problem alls!

Uffe Andersson

★★★★★

Mycket imponerad av denna målarfirma! Effektiva, professionella och serviceinriktade. De tapetserade hela vårt vardagsrum på nolltid. Riktigt bra!

Petter och Eva, Värmdö

★★★★★

Kontaktade några olika företag innan vi bestämde oss för Målerimästarna för vår fasadmålning. Hur nöjda som helst. Priset, arbetet, resultatet – allt var toppen. De skötte jobbet exemplariskt.

Louise

★★★★★

Har bara positiva erfarenheter av denna firma. Anlitade dem innan vår inflytt och de gjorde ett perfekt jobb. Bra pris och väldigt bra service!

Jonas Bergström, Ingarö

★★★★★

Tog hjälp från start till mål med vår köksrenovering av Målerimästarna. Effektivt jobb till ett bra pris. Fin service och toppenbra rådgivning inför jobbet. Tummen upp!

Mohammed 37 år, Solna

★★★★☆

Lite dålig start på projektet då företaget var sena. Efter det så rullade det på riktigt bra. Kan rekommendera vidare..

Benke i Sjöstan

★★★★★

Riktigt nöjd med Målerimästarna. Fick hela sommarstugan målad till ett bra pris. Inga problem alls: lämnade nycklarna och sedan körde grabbarna på i ett bra tempo. Inga konstigheter med pris och faktura.

Kalle Pettersson, Nacka

★★★★★

Fick ett bra pris för att måla om golvet i vardagsrummet. Nöjd med både jobb och bemötande. Enkla att ha att göra med och duktiga på att jobba. Proffsigt!

Ulla Andersson

★★★★☆

Var lite struligt från början. De kom sent på morgonen och jag fick hålla på att fixa med nycklar i onödan. En ursäkt senare så var allt bra och jag blev nöjd med resultatet. Ett bra pris också.

Anna och Christoffer

★★★★★

En enkel firma att ha att göra med. Lätt att kontakta och snabb återkoppling. Rådgivning och professionella tips inför projektet gjorde verkligen skillnad. Vi ger tummen upp till Målerimästarna.

Henke

★★★★★

Ett bra företag! Väldigt lösningsorienterade och serviceinriktade. Höll tidsschemat utan problem och gjorde jobbet till det överenskomna priset. Super!

Janne Carlsson

★★★★★

Vill ni ha en pålitlig och trygg målarfirma i Stockholm så rekommenderar jag Målerimästarna. Bra priser, duktiga målare och ett riktigt bra bemötande.