Offertförfrågan Målerimästarna i Stockholm – Professionellt och effektivt

Få din offert från Målerimästarna idag

Home » Offertförfrågan

Upptäck skillnaden med Målerimästarna – Kvalitet och service i fokus

Vill du ha en offert för måleri?
Målerimästarna i Stockholm ger dig svaren

Letar du efter pålitliga och erfarna målare i Stockholm? Kontakta oss för en offert som är anpassad efter dina behov.

Din målning, vår Passion – Målerimästarna förverkligar dina visioner.

Kontakta oss

 • Målerimästarna Stockholm AB 116 29 Stockholm
 • Telefon: 073-531 64 00
 • E-post: order@malerimastarnas.se
 • alexandra@malerimastarnas.se (ekonomifrågor)
 • henrik@malerimastarnas.se (koordinator)

Vasastans Måleri:

 • offert@vasastansmaleri.se
 • Monica@vasastansmaleri.se (kontorschef)
 • 08-121 464 00 (Växel)

Norrmalms Måleri:

 • offert@norrmalmsmaleri.se
 • Johan@norrmalmsmaleri.se (projektledare)
 • 08-933 108 (Växel)

Frågor och svar om offerter från målerimästarna

Vi gör din tillvaro lite enklare helt enkelt.
Läs vad våra nöjda kunder säger.

Annie, Bagarmossen

★★★★★

Har bara positiva erfarenheter av Målerimästarna. Professionella och lyhörda. Målade om vår hall och är supernöjd med resultatet.

Mats, Stockholm

★★★★★

Anlitade Målerimästarna för en fasadmålning av sommarstugan. Riktigt bra bemötande och ett professionellt jobb rakt igenom. Kan verkligen rekommendera företaget till andra. 5/5.

Michael, Årsta

★★★★★

Valde Målerimästarna i samband med vår renovering i köket. För ett jättebra pris så målade de alla våra köksluckor i exakt den kulör vi drömt om. Ser fabriksnytt ut. Rekommenderas!

Åke Ohlsson, Skarpnäck

★★★★★

Målerimästarna kan jag varmt rekommendera till andra. Professionellt jobb rakt igenom – inga problem med vare sig faktura eller med arbetstiden. Jättebra!

Matilda, Farsta

★★★★★

Anlitade Målerimästarna senast för en takmålning av villan. Pålitliga, professionella och ärliga. De arbetar hårt och håller avtal. Ska ni anlita en målare rekommenderas denna firma!

Monica och Uffe

★★★★★

Ringde Målerimästarna då den andra målaren aldrig dök upp. Kunde rycka ut med kort varsel och utförde ett riktigt bra jobb med att måla om i vårt vardagsrum. Vi är jättenöjda.

Göran Everdahl, Stockholm

★★★★☆

Godkänt jobb. Fick ringa tillbaka målaren då jag upptäckte att det var en fläck i ena hörnet. Lite tråkigt, men det ordnade sig utan problem.

Anna, Södermalm

★★★★☆

Över all förväntan! Vi hade svårt att enas om vilken färg som skulle passa i sovrummet, men målaren som kom kunde hjälpa oss med värdefull input. Jobbet var riktigt bra – snabbt och effektivt. Nu sover vi gott!

Danne och Monica, Skärholmen

★★★★★

Professionella hantverkare. De ordnade allt med vår fasadmålning och vi passade även på att anlita dem för takmålning när ändå ställningen var på plats. Inga problem alls!

Uffe Andersson

★★★★★

Mycket imponerad av denna målarfirma! Effektiva, professionella och serviceinriktade. De tapetserade hela vårt vardagsrum på nolltid. Riktigt bra!

Petter och Eva, Värmdö

★★★★★

Kontaktade några olika företag innan vi bestämde oss för Målerimästarna för vår fasadmålning. Hur nöjda som helst. Priset, arbetet, resultatet – allt var toppen. De skötte jobbet exemplariskt.

Louise

★★★★★

Har bara positiva erfarenheter av denna firma. Anlitade dem innan vår inflytt och de gjorde ett perfekt jobb. Bra pris och väldigt bra service!

Jonas Bergström, Ingarö

★★★★★

Tog hjälp från start till mål med vår köksrenovering av Målerimästarna. Effektivt jobb till ett bra pris. Fin service och toppenbra rådgivning inför jobbet. Tummen upp!

Mohammed 37 år, Solna

★★★★☆

Lite dålig start på projektet då företaget var sena. Efter det så rullade det på riktigt bra. Kan rekommendera vidare..

Benke i Sjöstan

★★★★★

Riktigt nöjd med Målerimästarna. Fick hela sommarstugan målad till ett bra pris. Inga problem alls: lämnade nycklarna och sedan körde grabbarna på i ett bra tempo. Inga konstigheter med pris och faktura.

Kalle Pettersson, Nacka

★★★★★

Fick ett bra pris för att måla om golvet i vardagsrummet. Nöjd med både jobb och bemötande. Enkla att ha att göra med och duktiga på att jobba. Proffsigt!

Ulla Andersson

★★★★☆

Var lite struligt från början. De kom sent på morgonen och jag fick hålla på att fixa med nycklar i onödan. En ursäkt senare så var allt bra och jag blev nöjd med resultatet. Ett bra pris också.

Anna och Christoffer

★★★★★

En enkel firma att ha att göra med. Lätt att kontakta och snabb återkoppling. Rådgivning och professionella tips inför projektet gjorde verkligen skillnad. Vi ger tummen upp till Målerimästarna.

Henke

★★★★★

Ett bra företag! Väldigt lösningsorienterade och serviceinriktade. Höll tidsschemat utan problem och gjorde jobbet till det överenskomna priset. Super!

Janne Carlsson

★★★★★

Vill ni ha en pålitlig och trygg målarfirma i Stockholm så rekommenderar jag Målerimästarna. Bra priser, duktiga målare och ett riktigt bra bemötande.