Fasadmålning till rätt pris – Kontakta Målerimästarna

Fasadmålning pris – Få svar på dina frågor här

Home » Fasadmålning Pris

Förstklassig service och perfekt resultat

Få ditt hus att glänsa som nytt – Vi tar hänsyn till dina behov

Att måla om fasaden är en investering som inte bara höjer värdet på ditt hus utan också ger det ett vackert och välvårdat utseende. Men hur mycket kostar det egentligen att måla om fasaden? Det beror på en rad olika faktorer, såsom husets storlek, skick och material, komplexitet av arbetet, val av färg och material, och arbetskostnaden i ditt område.

Målerimästarna har lång och gedigen erfarenhet av fasadmålning i och kring Stockholm och vi vet vad som krävs för att ge ditt hus ett perfekt resultat. Vi tar alltid hänsyn till dina behov och önskemål. 

Du kan enkelt få en snabb uppskattning av hur mycket din fasadmålning kan komma att kosta med vår kalkylator. Alla kostnader anges inklusive moms och efter ROT-avdrag.

Välkommen att kontakta oss på

eller mejla till

*” anger obligatoriska fält

Ange ett nummer från 30 till 200.
Typ av arbete*
Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, png, pdf, Max filstorlek: 500 MB.
  Integritetspolicy*
  Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

  Frågor och svar om fasadmålning pris

  Måleri när det är som bäst

  Målerimästarna – Vi hjälper dig att skapa din drömbostad

  Målerimästarna är mer än bara en målerifirma. Vi är din partner för alla dina måleribehov. Våra målare har den kompetens och erfarenhet som krävs för att utföra alla typer av måleriarbeten, från enklare ommålning till mer avancerade renoveringar.

  Vi arbetar alltid med kvalitet och kundnöjdhet i fokus och använder oss av de bästa materialen. Våra målare är alla välutbildade och erfarna. Vi sätter alltid dina behov i första hand, vi är inte nöjda förrän du är nöjd.

  Målerimästarna är ditt val för bästa möjliga kvalitet och pris för fasadmålning.

  Offert ikon Kontakta oss